Tytti Vanhala, Associate Trainer for Art2Ride

Based near Uppsala, Sweden

Jag blev del av Art2Ride associate trainer program i juni 2016. Det här program är en pågående träningsplattform var vi 'associate trainers' utbildar oss själva helta tiden via olika uppdrag från Will Faerber. Den 7e september 2016 fick jag en diplom 'Foundation Level associate trainer' från Art2Ride. 


Jag kan komma och hjälpa med longering och in-hand träning enlig Art2Ride klassisk grundträning principer. Jag kan också ge kliniker, om det finns tillräckligt många intresserade av att lära longering och in-hand arbete. Jag kan också erbjuda videoanalys och kritikservice via internet, detta sker via Art2Ride kritikservice. Kritik som jag ger just nu går via Will Faerber för att försäkra att jag ger det bästa råd jag kan. 


Jag lär mig kontinuerlig under Will Faerber via självkritik såväl som kritisera andra 'associate trainers' videor. Vi ger råd och svarar på frågor också. Ungefär en gång per året är jag värd för Wills kinik här i Knivsta. En gång per år - om möjligt - syftar jag till att besöka Will i San Diego. Det finns också planer att hålla 'associate trainer' baserad kliniker i framtiden. Will håller koll på oss, så att vi vet var vi gör och kan guida andra korrekt.  


Kontakta mig om du är intresserad av den här typen av grundträning och vi ser hur jag kan hjälpa dig och vad kan jag göra. Jag frågar 300 kr per träning session (kanske max. ca 45 min, beroende på hästen och kondition förstås), plus resekostnader om jag reser längre bort från Knivsta trakten. 

Jag är godkänt för F-skatt i Sverige.